2010. május 8., szombat

Nyitás előtti állapotok

Ha volt egy szusszanatnyi időnk, gondoltunk rá, hogy hogyan jellemezhetnénk a blogon ezt a néhány nap kavalkádot a nyitás előtt a szállodában. Aztán megbeszéltük, hogy majd a nyitás után pár nappal megírjuk az összegzést. De kivételesen hamarabb hazaértem ma, mint 23 óra, így összeértek bennem a gondolatok. :-)

Nyilván mondanom sem kell, hogy már egy ideje reggeltől estig dolgozunk: pakoljuk le az árut a kamionokról, takarítunk ezerrel, ellenőrizzük, hogy milyen dolgok hiányoznak még a szobákból, várjuk a várva várt internetet és telefon hálózatot, ami persze ilyenkor mindig késik... Igyekeztünk összehangolni a szállodai szoftvert a kulcskártyakészítővel, a hotel TV-vel, a telefonnal, az Internettel és mikor már vonszoltuk magunkat, egyszer csak megszólalt valaki, hogy kész az első személyzeti kaja!!! Májas hurka és kolbász volt mustárral és főtt krumplival, amit a rendszergazdák a laptopon, a felszolgálók a félkész bárpultnál és mindenki ahol éppen volt, fogyasztott el. Mindenesetre kitörő lelkesedéssel konstatáltuk, hogy ez a nap fénypontja! Így azt mondanom sem kell, hogy remek csapat állt itt össze és remek érzés, hogy mindenki egy irányba evez! A meló közben Ákos képek et is készített! :-)

Mikor első nap bejöttem abba a hotelbe, amit eddig csak 3D-s képeken és beton formájában láttam, hihetetlen érzés volt látni a valóságban! Az, amin hónapokon keresztül több száz ember dolgozott, egyszer csak "kinőtt" a földből és szálloda formája lett! Nem volt egyszerű és még mindig nincs vége, de szeretném "kiábrándítani" a szkeptikus pécsi közönséget: a Corso Hotel Pécs hétfőn megnyitja kapuit! Hiába a sok rosszindulatú pletyka és találgatás, de mi kitárjuk az ajtókat a nagyközönség előtt és mindenkit szeretettel látunk! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése