2010. augusztus 18., szerda

Buena Vista


Igaz, már egy hét is eltelt, de még mindig kubai lázban égünk! A múlt héten járt Pécsett a Buena Vista és hatalmas koncertet adtak! Szerencsére mi egy picit közelebbről is megismerhettük őket! Két napig csak fütyültek és énekeltek a szállodában, közben persze folyamatosan mosolyogtak és mindenkivel, aki beszélt spanyolul, szóba elegyedtek! Az egész személyzet nagyon lelkes volt, senkit sem kellett noszogatni, hogy maradjon egy picit tovább, hogy nézzük át még egyszer a szobai bekészítéseket és összességében tegyünk meg mindent azért, hogy jól érezzék magukat nálunk. Szerencsére ez így is történt, mert nagyon jól érezték magukat, nemcsak nálunk, de Pécsen is. Imádták a közönséget és azt a hangulatot, amit a koncert helyszíne nyújtott nekik.
Én úgy gondolom, hogy csak példát vehetünk róluk, az élethez való hozzáállásukról, hogy náluk nem téma a stressz, folyton mosolyognak és vidámak, pedig az ő életük sem volt mindig egyszerű. Hiába van már a hátuk mögött több mint 80 év, a doki felsegíti őket a színpadra és aztán teljes erőbedobással nyomják a salsát!
Örülök, hogy megismerhettem őket személyesen is! Ha további képekre vagytok kíváncsiak, csekkoljátok Facebook oldalunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése