2010. április 11., vasárnap

Kezdetek


Nehéz a szállodások élete! Ha már itt tartunk, egy szállodanyitás sem egyszerű, de tele van kihívásokkal. Piros műanyag sapkában vezetem körbe az érdeklődőket, miközben igyekszem túlkiabálni a flexet és átugrani a pocsolyákon. Tehát egy nagyon komoly kalandtúrában lesz része azoknak, akik szeretnék a szállodát személyesen is megtekinteni. Persze viszek magammal látványterveket és igyekszem prezentálni, hogy hol lesz az étterem, hogy megérkeztünk a konferenciatermekbe és ugye milyen szép a kilátás a szaunás lakosztály teraszáról?!

Az építkezés halad, mindenhol nyüzsögnek a munkások, akik szívélyesen előre köszönnek mindenkinek, aki nem kantáros ruhát hord. Ha megkérdezi valaki, hogy hol tart az építkezés, női „hozzáértéssel” csak annyit tudok válaszolni, hogy „vezetékeznek” és a „csöveket dugják össze”. Nyilván tanult mérnök kollégáim erre fognák a fejüket, de így legalább mindenki számára érthető.

Egyébként az irodában hárman vagyunk egyelőre és már alig várjuk, hogy végre beköltözhessünk a szállodába. Megbeszéltük, hogy elég nekünk egy asztal és egy szék és már megyünk is. Azért nem árt, ha az áram is be van kötve! Megígérem, hogy legközelebb viszek magammal fényképezőgépet és bemutatom a nagyközönségnek is az állapotokat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése